MIJN MAKE-UPBUS

De BUS

“Ik heb gekozen voor een formaat bus, die in een parkeervak past en twee ruime werkplekken biedt. Het werken met de volledig ingerichte make-upbus betekent snel kunnen beginnen: stroom aansluiten en de eerste acteur kan in de stoel. Een prettige, efficiënte start van de dag in een rustige, hygienische omgeving. De bus kan ook een plek zijn waar een acteur zich even uit de hectiek van de set kan terug trekken”.

Mijn bus is een Mercedes 308 automaat. In de cabine zijn twee stoelen. De make-upruimte is vanuit de cabine via de schuifdeur te bereiken. De bus is uitgerust met 4 stabilisatiesteunen om bewegingen van de bus bij in- en uitstappen te voorkomen.

TWEE RUIME WERKPLEKKEN

Er kan dus tegelijkertijd aan twee acteurs gewerkt worden. Boven de werkbladen zijn spiegels van 85*60 cm. met TL lampen die naar eigen keuze te schakelen tussen kunst-en daglicht. De stoelen  zijn comfortabel en met een voetpomp op hoogte stelbaar. Er zijn er lades voor persoonlijke zaken. In de schuifdeur is een passpiegel gemonteerd zodat er ook voor kleding een laatste check-up gedaan kan worden.

LADENBAKKEN

Mijn bus beschikt over 24 Kunststofbakken van verschillend formaat. Boven deze ladenbakken is een werkblad met rechts 2 extra stopcontacten. Op de verwijderbare stang boven het werkblad passen 5 koppen.

ELEKTRICITEIT EN EIGEN WATER

Midden in het werkblad is een fontein met  warm water van een 5 liter boiler. De bus beschikt over een 80 liter vuilwatertank

Make-upbus beschikt over een eigen zekeringkast. De werkplekken zijn onafhankelijk gezekerd met 13A zekering en aardlek en belastbaar tot ca. 2KW. De bus moet gevoed worden met 2 maal 16 amp. 220V.